Nyheter

Årets Unge Leder 2016: Christian Granly (30), salgssjef i Circle K Norge. Her flankert av, fra venstre Therèse Larsson (31) fra Coca-Cola European Partners (2. plass) og Trine Solbakken Remen (36) i Accenture Strategy (3. plass). Foto: Stine Østby

Circle K-talent kåret til Årets Unge Leder 2016

Christian Granly (30) er kåret til Årets Unge Leder 2016 i regi av Assessit. Granly er i dag salgssjef for Circle K-stasjoner i østlandsområdet.

Publisert Sist oppdatert

- Dette var kult. Jeg er helt satt ut. Jeg hadde håpet på Topp 10, men å gå til topps i denne kåringen, med så mange sterke kandidater, det hadde jeg aldri rodd. Det var over all forventning.

Christian Granly er ydmyk over utnevnelsen og takker sine medarbeidere.

- Det er medarbeiderne som leverer og jeg bare sørger for at det er mulig, sier Granly. Han er fra Asker og bor i dag på Slemmestad i Buskerud.

Vinnene av Årets Unge Ledere 2016 ble kåret av konsulentselskapet Assessit på Hotell Scandic Fornebu i Oslo, under en stor lederkonferanse om kvelden 7. februar 2017. Assessit er et av Skandinavias ledende miljø innen lederutvelgelse, organisasjons- og lederutvikling.

Norgessjef i Circle K, Thomas Støkken er stolt av sitt unge ledertalent, og av å ha Christian på laget.

- Christian har forstått at ledelse innen vår bransje er å operere parallelt i to dimensjoner, - være tett på daglig drift og daglige detaljer, herunder motivere og utvikle medarbeider på stasjonene, samt å jobbe langsiktig med utvikling og vekst. Christian mestrer begge dimensjonene, og kan vise til de beste resultatene, vekst og meget fornøyde medarbeidere, sier Thomas Støkken.

Han minner om mulighetene som finnes i Circle K, ikke minst med å skape sin egen lederkarriere. Allerede tidlig i tyveårene kan du få muligheten til å drive en stasjon og være ansvarlig for 100 millioner i omsetning.

I 2015 ble Christian internt i Circle K kåret til «Årets Salgssjef Europa». Han har - tross sin unge aldre over 10 års erfaring innen drift. Christian har gått gradene i selskapet, og fikk stort ansvar i ung alder. Som daglig leder på en av våre stasjoner firedoblet han resultatet. Christian har solid og verdifull erfaring tross sin unge alder

- For Christian er ledelse en servicefunksjon; det handler om å sette folka sine i stand til å gjøre jobben. Christians team lurer aldri på hvor de skal eller hvorfor. Det er aldri noe “hva var det egentlig han mente med det” - det er klare og tydelige beskjeder og det er ordnede rammebetingelser og tydelig retning, sier Christoffer Sundby. Han har vært sjefen til Christian i fire år og kjenner ham godt.

- Han er resultatservice med kontroll på alle tallene. Han er ekstremt tett på, han kan utfordre og han kan mase, men det blir aldri irriterende og det er alltid gøy. Og litt krevende. Derfor utvikler han alle rundt seg raskere enn andre, avslutter Sundby.

Årets Unge Ledere er en konkurranse skapt av konsulentselskapet Assessit og har blitt gjennomført hvert år siden 2009. Årets Unge Ledere tester, utfordrer og evaluerer Norges beste unge ledere. Konseptet er basert på solid internasjonal forskning og vinnerne av Årets Unge Ledere er valgt ut blant ca. 200 unge ledere.

Alle kandidater har vært igjennom et avansert batteri av tester samt oppgaver.

- Kandidatene betrakter vi som noe av de beste unge ledere i landet, uttaler prosjektleder Anne Mørup-Andersen hos Assessit.

Powered by Labrador CMS