Nyheter

Vinnere av Varehandelsstipendet 2016 kåret

Blant mange sterke kandidater var det Henriette Opheim (til venstre i bildet) og Camilla Kleiveland som imponerte juryen mest. De ble i går kveld kåret til vinnere av Varehandelsstipendet 2016, som for tredje år på rad sponses av Reitangruppen.

Publisert Sist oppdatert

- Når vi i Reitangruppen ansetter mennesker ser vi etter både talent, kremmerånd og sterke indre verdier. Vi håper at priser som dette vil motivere engasjerte varehandelsstudenter til å jakte på gode prestasjoner innenfor faget, sier Berit Hvalryg, rektor for Reitangruppens Verdiskole.

Sterk konkurranse

Varehandelsstipendet består av en første- og annenpris på henholdsvis 10.000 og 5.000 kroner. I tillegg til å sende inn søknader ble kandidatene intervjuet og vurdert av en jury, som bestod av Arnt Johan Ringdal fra REMA 1000, Robert Ingvaldsen fra BI og Tom Rune Pedersen fra AB Eiendommer.

- BI Bergen gjør en god jobb med å utvikle talenter innenfor varehandelen. Jeg er overbevist om at vinnerne er personer vi kommer til å se igjen i fremtiden, sier mentor i REMA-skolen Arnt Johan Ringdal (i midten på bildet).

Juryens begrunnelser

Henriette Opheim, 10.000 kroner fra Reitangruppen.

Henriette Opheim har forutsetninger til å bli en god kremmer. Hun har en egen kraft til å inspirere andre mennesker og forstår hva som skal til for å lykkes. Til tross for en alvorlig sykdom gjennomfører hun studiene og mister aldri troen på at hun kan får det til. Hun er utrolig dyktig til å snu noe negativt til noe positivt.

Camilla Kleiveland, 5.000 kroner fra AB Eiendommer.

Camilla Kleiveland har et sterkt ønske om å bli kremmer og om å eie sin egen bedrift som hun allerede er i gang med å bygge fra grunnen. Hun er en jordnær person som utfører i praksis det hun lærer på BI.

Om Varehandelsstipendet

• Varehandelsstipendet utdeles i forbindelse med kåringen av årets varehandelsstudent ved BI i Bergen.

• Stipendet deles i år ut av Reitangruppen og AB Eiendommer, og består av to priser på henholdsvis 10.000 kr og 5.000 kr.

• Studentene som søker har engasjement ved og utenfor skolen, og har erfaring fra varehandel, salg eller markedsføring.

(Pressemelding.)

Powered by Labrador CMS