Ledelse

Illustrasjonsfoto.

Fem år med framtidsforskning

I fire år har Norges Handelshøyskole studert virksomheters svar på framtidens utfordringer. Grenseløse organisasjoner med løst tilknyttede ansatte, som setter ut stadig flere oppgaver til utlandet kan bli hverdagen snarere enn unntaket, ifølge forskerne.

Publisert Sist oppdatert

Hos Norges Handelshøyskole pågikk det mellom 2012 og 2016 et tverrfaglig forskningsprogram kalt FOCUS, eller «Fremtidsrettede foretaksløsninger». Gjennom disse årene har en rekke personer og en rekke bedrifter vært involvert i programmet, og resultatet er store mengder med ny vitenskap i skjæringspunktet mellom akademia og praksis.

Nærmest som en oppsummering av programmet har boka «Fokus på fremtidens foretaksløsninger» nå blitt lansert, og Ukeavisen Ledelse har tatt en prat med noen av bidragsyterne for å finne ut hva man egentlig har lært om hvordan et framtidsrettet foretak ser ut.

FOCUS

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS