Arbeidsliv

3 tips om hva du kan si til deg selv i tøffe tider

Måten du tenker på motgang på påvirker utholdenheten din.

Publisert Sist oppdatert

Det hevder psykoterapeut og forfatter av boken «13 Things Mentally Strong People Don´t Do», Amy Morin, i et innlegg om mental styrke hos magasinet Inc.

De fleste av oss opplever tøffe tider en eller annen gang i livet. Vi kan bli alvorlig syke, ha vanskeligheter i familien, miste jobben, gå igjennom en skilsmisse, havne i konflikter eller møte andre utfordringer. Amy Morin viser til at mental styrke kan trenes, og at måten vi tenker på og snakker til oss selv på har betydning.

Det handler om å tenke positivt og konstruktivt, og i innlegget lister Morin opp en lang rekke konkrete «mantraer», eller måter å tenke på om du vil, som hun mener er til hjelp i tøffe tider. Nedenfor finner du tre av dem. Dette er selvfølgelig ingen garanti for at alle problemer vil løse seg, men kanskje noen av disse innfallsvinklene kan være til inspirasjon en dag arbeidsdagen din er litt tung?

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS