Arbeidsliv

Bilder: - Livet i havet er truet, og alle i bransjen som serverer flere hundre millioner måltider årlig må ta grep, sier Tor Rønhovde i 4Service (t.v.). Her med samarbeidspartner Andreas Viestad.

All sjømat som serveres skal være bærekraftig

- Oslo kommune vil kutte i kjøttforbruket, men det viktigste miljøslaget står i havet, sier adm. direktør i 4Service, Tor Rønhovde.

Publisert Sist oppdatert

Som første serviceleverandør i landet skal selskapet forplikte seg til at den sjømaten de serverer i sine kantiner og landanlegg i Norge kun er bærekraftig norsk sjømat.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 750,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2835,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 205,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2400,-

KJØP

Powered by Labrador CMS