Arbeidsliv

Her er anlegget som skal bli den nye bakteriofagfabrikken til ACD Pharma på Leknes i Lofoten.

Disse ti prosjektene fikk mest fra Innovasjon Norge i 2021

Innovasjon Norge har støttet over 5000 prosjekter i 2021. Et selskap som utvikler alternativ til antibiotika og tre batterifabrikker er blant de ti som har fått mest.

Publisert Sist oppdatert

De største prosjektene som får støtte kjennetegnes ifølge Innovasjon Norge ved flere ting: De har en positiv miljøeffekt, kan løse store samfunnsutfordringer, er eksportvennlige og vil skape arbeidsplasser.

− Disse tildelingene viser at Innovasjon Norges aller største tildelinger går til de prosjektene som svarer på de store samfunnsutfordringene og bidrar til utvikling av et grønt næringsliv. Gjennom våre lån og tilskudd kan vi bidra til at det utvikles bærekraftige løsninger, som kan eksporteres og skape arbeidsplasser i hele landet, sier Håkon Haugli, administrerende direktør i Innovasjon Norge.

På en liste med over 5000 prosjekter som Innovasjon Norge har støttet i 2021, er dette de 10 største. Lån og spesialtilpassede koronatiltak er ikke medregnet her.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS