Arbeidsliv

FELLESKAP VIKTIG: Fellesskap og ledere som så hver enkelt var viktig for at ansatte i regjeringskvartalet kom seg raskt tilbake i jobb etter terrorangrepet 22. juli 2011.

Fellesskapsfølelse gjør det lettere å komme tilbake på jobb etter terrorangrep

Studien viste at en samhørighet med kollegene og ledere som så den enkeltes behov var viktig for de ansatte i Regjeringskvartalet som kom raskt tilbake i jobb etter bombeangrepet 2011.

Publisert Sist oppdatert

En studie gjennomført av Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS) undersøker hvilke faktorer ved arbeidsplassen og arbeidsmiljøet som hadde betydning for om ansatte ved Regjeringskvartalet gikk tilbake til jobb eller ble sykemeldt etter terrorangrepet i 2011.

Studien går inn under en større studie NKVTS har fått i oppdrag fra helsedirektoratet om å gjennomføre og som strekker seg fra 2011 – 2026. Gjennom studien har forskere gjort dybdeintervjuer med nesten hundre ansatte fra departementene som var mål for terrorbomben.

Jobben viktig for identiteten

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS