Arbeidsliv

Fire av ti har ikke godt nok IT-utstyr på hjemmekontoret

– Riktig IT-utstyr er helt avgjørende for å kunne gjøre en god jobb hjemmefra, og mestre en fleksibel arbeidshverdag som veksler mellom det fysiske kontoret og arbeid hjemmefra.

Publisert Sist oppdatert

Fire av ti av de som jobber hjemmefra har ikke godt nok IT-utstyr, viser en fersk undersøkelse gjennomført av Respons Analyse på vegne at IT-selskapet Atea.

1. Juli 2022 trer ny forskrift om hjemmekontor i kraft. Den stiller krav til arbeidsgivere om blant annet arbeidsutstyr og arbeidsmiljø, fordi arbeidsmiljøet i utgangspunktet skal være likt på arbeidsplassen og hjemme.

Undersøkelsen avdekker blant annet at fire av ti yrkesaktive mener at deres arbeidsgiver ikke har sørget for godt nok IT-utstyr på hjemmekontoret. Det kan skape utfordringer i en mer fleksibel arbeidshverdag der det er mer flytende hvor arbeidstakerne jobber.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS