Arbeidsliv

Dag E. Tjersland driver fire restauranter i Oslo-området. Det er knalltøffe tider for ham og hans bransjekolleger.

Korona kan ødelegge Oslo som restaurantby i toppsjiktet

Publisert Sist oppdatert

Oslo var i ferd med å bygge seg opp til en restaurantby av internasjonalt format. Så kom korona. − Det er vanskelig å si om vi vil klare å komme tilbake dit, sier restaurant-eier Dag E. Tjersland.

Oslo har de siste fire, fem årene blitt en hovedstad full av restauranter og spisesteder av høy kvalitet, drevet av ildsjeler som ønsker å tilby det lille ekstra.

Dag E. Tjersland er en erfaren kokk og restaurant-eier i Oslos utelivsverden. Han åpnet restauranten Signalen helt nede i sjøkanten på Nesoddtangen i august 2019. Fra før driver han restaurantene Skur 33 og Baltazar i Oslo sammen med Ingunn Svoren og Steff Herbern. Og sommeren 2020 startet han opp enda en restaurant i hovedstaden − Salome, med nye Deichmanske bibliotek som nærmeste nabo.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS