Må en virksomhet ha eget spiserom tilgjengelig for sine ansatte?

Må virksomheten ha eget spiserom?

En arbeidsgiver på vei til nye lokaler lurer. Her er svaret fra juristene krystallklart: Ja.

Publisert

Spørsmål: Vi er i en prosess hvor vi ser etter nye lokaler for virksomheten. Virksomheten jeg er leder for har de disse årene gått veldig bra, og vi ser nå et behov for større lokaler. Vi har sett på flere lokaler den siste tiden og vi står nå mellom to aktuelle lokaler. Ved vurderingen av hvilket lokale vi bør lande på så har spørsmålet om krav til eget rom for lunsj og annen spising. Kun det ene lokalet har gode muligheter her. Er det slik at vi må ha spiserom og er det noen krav til spiserommet?

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 750,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2835,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 205,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2400,-

KJØP

Powered by Labrador CMS