Må en virksomhet ha eget spiserom tilgjengelig for sine ansatte?
iStock/Wavebreakmedia
Må virksomheten ha eget spiserom?
En arbeidsgiver på vei til nye lokaler lurer. Her er svaret fra juristene krystallklart: Ja.
Spørsmål: Vi er i en prosess hvor vi ser etter nye
lokaler for virksomheten. Virksomheten jeg er leder for har de disse årene gått
veldig bra, og vi ser nå et behov for større lokaler. Vi har sett på flere
lokaler den siste tiden og vi står nå mellom to aktuelle lokaler. Ved
vurderingen av hvilket lokale vi bør lande på så har spørsmålet om krav til
eget rom for lunsj og annen spising. Kun det ene lokalet har gode muligheter
her. Er det slik at vi må ha spiserom og er det noen krav til spiserommet?
Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd
99,- 750,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd
2835,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd
1,- 205,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd
2400,-
KJØP
Nylige artikler
EUs tvilsomme strev for å redde Ukraina
Norge, EU og Storbritannia enige om fiskeriavtale
EUs beslag av russiske midler: De Wever alene mot Kommisjonen – men vinner hjemme i Belgia
Økt oppmerksomhet uten politisk betydning
Monument-syndrom og offentlige bevilgninger
Mest leste artikler
Forsvarsmekanismer på arbeidsplassen: Hvordan ledere og ansatte lurer seg selv
Ole Gustav Gjekstad: Ny landslagssjef med fokus på individuell teknikk
Magne Lerø: Trump og EU: Forvirring rundt fredsplanen for Ukraina
Indre Namdal tester ny fastlegemodell: Kommunalt oppgavefellesskap i fokus
Regjeringen skroter lovfestet betalt ferie fra første arbeidsår: Akademikernes leder Lise Lyngsnes Randeberg er skuffet