Arbeidsliv

ENELEVERANDØR: MjøsAnker gikk seirende ut av Nav Innlandets anbudskonkurranser om å gjennomføre arbeidsrettet norskopplæring for fremmedspråklige.

MjøsAnker blir eneleverandør av norskopplæring i Innlandet

Arbeidsinkluderingsbedriften MjøsAnker vant rubb og stubb i Nav Innlandets anbudskonkurranser om å gjennomføre arbeidsrettet norskopplæring for fremmedspråklige.

Publisert Sist oppdatert

I fjor feide MjøsAnker konkurrentene av banen da Nav inviterte til en anbudsrunde på tiltaket avklaring i det nye fylket Innlandet. Seks delkonkurranser ble gjennomført i fylket, og MjøsAnker gikk seirende ut av alle seks.

MjøsAnker fikk dermed monopol på levering av avklaringstiltaket de neste fire årene og sikret seg kontrakter til en samlet verdi av opptil 196 millioner kroner.

Nå har arbeidsinkluderingsbedriften med hovedkontor i Hamar klart det igjen: denne gangen i konkurransen om kontrakt med Nav på å gjennomføre arbeidsrettet norskopplæring .

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS