Arbeidsliv

Stolte kjøpmenn. Toppsjef Ole Robert Reitan og kjøpmennene fra Rema Bjølsen Kent Brattlien Windahl og Rema Ensjø Kent Majbeck mottar Ringer i vannet-prisen 2023.

Rema 1000 vant Ringer i vannet-prisen 2023

Det var to stolte Rema-kjøpmenn, som sammen med Rema1000s toppsjef Ole Robert Reitan, mottok Ringer i vannet-prisen 2023 torsdag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

Ringer i Vannet bygger på en egen metodikk der formålet er å rekruttere gjennom inkludering med utgangspunkt i bedriftenes behov.

NAV og bedriftene samarbeider om å finne kandidater som kan passe til behovet, og når man har en kandidat på plass, vil vedkommende og arbeidsgiver blir tett fulgt opp av NAV – både før, under og etter ansettelse. I noen år nå har NHO delt ut Ringer i vannet-prisen til den bedriften de mener har lykkes spesielt godt med sitt inkluderingsarbeid.

I år var det altså Rema 1000 som fikk prisen, som ble delt ut av NHO-leder Ole Erik Almlid under NHO Handel og Service sin konferanse «Handlekraft» i Oslo torsdag.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS