Arbeidsliv

Riksmekler Nils Dalseide møtte pressen på Thon Hotel Opera onsdag morgen for å informere om meklingen mellom Fellesforbundet og Norsk industri.

Riksmekleren: – Det gjenstår fortsatt timer

Riksmekler Nils Dalseide mener det er mulig å finne en løsning i frontfagsmeklingen, men sier at det vil ta noen timer før det kommer en avklaring.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er fortsatt i mekling. Partene har kommet litt nærmere hverandre på enkelte punkter, men vi har noen punkter igjen. Så det går fortsatt noen timer til vi har en avklaring, sa Dalseide da han møtte pressen ved 9-tiden onsdag morgen.

Over 11.000 industriarbeidere går ut i streik ved et eventuelt brudd. Men så lenge meklingen pågår, møter alle på jobb som vanlig.

Ni timer på overtid hadde Dalseide ikke grunnlag for å legge fram en såkalt skisse – et konkret forslag til løsning – for arbeidsgiverne i NHO-tilknyttede Norsk Industri og LO-forbundet Fellesforbundet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS