Arbeidsliv

Indeksen viser at det bare er det sentrale Østlandsområdet som har problematisk høye boligpriser og at reguleringene gjennom utlånforskriften er en reell begrensning for mange lønnsmottagere her.

Single sykepleiere har kun råd til 1,7 prosent av boligene i Oslo

– At sykepleierne og andre yrkesgrupper ikke lenger har råd til å bo i pressområder får både økonomiske, miljømessige og sosiale konsekvenser, sier administrerende direktør i NBBL.

Publisert Sist oppdatert

Sykepleierindeksen for 2021 viser at egen eiet bolig aldri har vært dyrere i Norge. Boligmarkedet er blitt enda mindre tilgjengelig for folk med vanlige inntekter i året som har gått.

Mandag presenterer Eiendom Norge og Eiendomsverdi AS sykepleierindeksen for 2021 på et frokostmøte på Kulturhuset i Oslo.

Utviklingen i indeksen viser at muligheten for å bli boligeier for vanlige lønnsmottakere i Norge er blitt ytterligere redusert i 2021.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS