Arbeidsliv

GODE EKSEMPLER: Lars Hæhre fra entreprenørselskapet BetonmastHæhre var en av bedriftslederne som bidro med gode eksempler på oppstartkonferansen for regjeringens inkluderingsdugnad.

– Staten må sette seg på toget

Regjeringen lover at staten skal gå foran i inkluderingsdugnaden for å få flere i jobb. Men det var private bedrifter som bidro med de gode eksemplene da dugnaden ble sparket i gang.

Publisert Sist oppdatert

Staten skal gå foran i arbeidet med å inkludere flere, fastslo kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland da regjeringen onsdag markerte starten på sin inkluderingsdugnad for å få flere i arbeid.

Inkluderingsdugnaden er et viktig punkt i regjeringens politiske plattform, som blant annet fastslår at minst fem prosent av nyansatte i staten skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en.

Starten på dugnaden ble markert med en stor oppstartkonferanse i Oslo, der regjeringen var godt representert. I tillegg til Mæland stilte statsminister Erna Solberg, finansminister Siv Jensen, kulturminister Trine Skei Grande og arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS