Arbeidsliv

De sykehusansatte i Helse Sør-Øst har arbeidsoppgaver som engasjerer dem, sier de.

Sykehusansatte er glade i jobben

Svært mange sykehusansatte synes jobben er utfordrende, engasjerende og interessant, og de gleder seg til å gå på jobb, viser en medarbeiderundersøkelse.

Publisert Sist oppdatert

Medarbeiderundersøkelsen i Helse Sør-Øst 2013 ble foretatt blant 50.366 fast ansatte ved alle offentlige sykehus i helseregionen Helse Sør-Øst.

Spørsmålet «Er arbeidet ditt utfordrende på en positiv måte?» oppnådde 77 av 100 mulige poeng samlet for hele regionen, mens påstandene «Arbeidsoppgavene mine engasjerer meg» og «Jobben er så interessant at den i seg selv er sterkt motiverende» skåret henholdsvis 80 og 74.

– Det er viktig at de som jobber på sykehus trives og er motiverte, fordi det virker positivt inn på hvordan pasientene opplever behandlingen. Engasjerte medarbeidere som trives og mestrer sitt arbeid, gir gode tjenester, sier Anne Biering, HR-direktør i Helse Sør-Øst RHF, i en pressemelding.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS