Arbeidsliv

Verdensdagen for kreativitet og innovasjon er en god anledning til å tenke utenfor boksen. Men hvordan gjør du det, på bare tre minutter?

Tenke utenfor boksen: Slik blir du kreativ på 3 minutter

­Tenker du selv at du ikke er kreativ? Alle mennesker er født kreative. Noen trenger kanskje et spark i rompa og noen konkrete verktøy for å utnytte de kreative evnene sine.

Publisert Sist oppdatert

Norge er dårligst i Norden på oversikten over verdens mest innovative land. I Global Innovation Index 2022 kommer Norge på 22. plass. På pallen: Sveits, USA og Sverige.

De selvutnevnte ambassadørene for FNs verdensdag for kreativitet og innovasjon, Anne-Gro Gulla og Håkon Forfod Sønneland mener det er fullt mulig å bestemme seg for å bli kreativ.

– I arbeidslivet er det mye fokus på å gjøre, og mindre på å tenke. Dagene blir spist opp av endeløse møter, og når man åpner lap-topen om kvelden, finnes det lite tid og ork til å tenke nytt, sier Gulla i en pressemelding fra FN.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS