Arbeidsliv

Dagens Perspektiv i samtale om fremtidens arbeidsliv med tre unge politiske toppledere: nestleder i Unge Høyere Nicolai Østeby, leder i AUF Astrid Hoem og leder i Unge Venstre Ane Breivik.

Ung og tverrpolitisk enighet: – Vi frykter for framtida

Våre kommende toppolitikere frykter for framtida, uavhengig av partitilhørighet. Både Astrid Hoem (AUF), Nicolai Østeby (Unge Høyre) og Ane Breivik (Unge Venstre), er redde for at den såkalte generasjonskontrakten kan bli brutt for første gang i moderne tid.

Publisert Sist oppdatert

Krig, klimakrise, dyrtid og mangel på arbeidskraft. Ungdomspolitikerne frykter for framtiden. Og at den såkalte generasjonskontrakten skal ryke – at dagens voksne ikke vil overlevere et samfunn i bedre stand til generasjonen som kommer etter dem. Det er i så fall for første gang siden andre verdenskrig at så skjer.

– Jeg er redd for framtida, sier leder i AUF Astrid Hoem. Og hennes politiske hovedmotstander i Unge Høyre, Nicolai Østeby, er helt enig. Det samme er Ane Breivik i Unge Venstre.

Da våre kommende politiske ledere gjestet Dagens Perspektivs arbeids- og velferdskonferanse sist uke, var alle tre forberedt på tøffe tider i årene som kommer.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS