Annonsørinnhold
Om bord i DFDS Seaways skip er konferansedeltagerne langt fra hverdagens forstyrrelser og distraksjoner. Foto: DFDS Seaways
Annonsørinnhold
DFDS SEAWAYS

Konferanse til sjøs

Hos DFDS Seaways får vi alt fra kulinariske opplevelser i deres restauranter, spektakulær utsikt fra dekk, underholdning og muligheter for å gjøre ett kupp i tax free butikken.

Alt og alle er samlet på ett sted, på vei til nesten syv timer forlystelse i magiske København. Om bord i DFDS Seaways skip er konferansedeltagerne langt fra hverdagens forstyrrelser og distraksjoner, samtidig som gruppen holdes samlet gjennom dagen og kvelden. Dette gjør at deltagerne opplever at de får mer ut av både det faglige og sosiale.

DFDS Seaways skreddersyr turen etter konferansens behov og ønsker, og sørger for at alt er i orden når avreisedagen kommer. Under ligger et forslag på hvordan et cruise kan være om bord på Københavnbåten.

DAG 1:

Kl. 10.00: Oppmøte og innsjekk. Om man ønsker det, kan man allerede gå om bord fra 10.00 på formiddagen, eller når det passer konferansedeltagerne best.

Kl. 10.30: Konferansestart. Begynner møtet tidlig kan man ha med eksterne foredragsholdere før avgang.

Kl. 13.00: Lunsj. Velg en deilig lunsj med dansk vri i en av DFDS Seaways restauranter, eller få lunsjen servert i møtelokalene.

Kl. 14.00: Konferanse del 2. Faglig del, eller mulighet for en team-aktivitet om bord. Skipet seiler 16.30.

Kl. 17.30: Egentid. La deltagerne benytte seg av tax-free shopping, frisk luft på soldekket, et bad i Bubble Zone eller avslapning om bord.

Kl. 19.00: Sosial aktivitet. Hva med et lite bartenderkurs, innføring i casino, musikk-quiz eller vinsmaking?

Kl. 20.30: Festmiddag

Etter en deilig 3-retters festmiddag, kan kvelden fortsette i pianobaren eller nattklubben. DFDS Seaways holder gjerne av bord.

DAG 2:

Kl. 7.00 - 9.30: Frokost. Nyt nybakte rundstykker og danske wienerbrød mens du nyter utsikten og innseilingen til København.

Kl. 10.00: 6 timer i København. Benytt tiden i København til felles aktiviteter, eller opplev byen på egenhånd.

Kl. 12.30: Lunsjtid. DFDS Seaways kommer gjerne med lunsjanbefalinger i København som passer best til akkurat dine ønsker og din gruppe.

Skipet seiler kl. 16.30.

Kl. 17.00: Konferanse. Fortsett tre timer konferanse om bord. Tidspunkt er valgfritt fra 9.00 – 20.00.

Kl. 20.30: Middagsbuffé. Bufféen byr på et rikholdig utvalg av god og hjemmelaget mat. Kvelden kan for eksempel fortsette i pianobaren eller nattklubben.

DAG 3:

Kl. 9.45: Frokost og ankomst Oslo. Etter en deilig frokost og vakker innseiling, ankommer deltagerne Oslo.

SEIL & FLY

En-dags konferanse til København.

En konferanse med heldagsprogram kan fint gjennomføres til sjøs. Deltagerne får en overnatting om bord og fly hjem neste dag fra København. DFDS Seaways har gode priser med flere flyselskap og deltagerne får alt samlet på en reisebekreftelse.

Derfor reiser du på dagskonferanse:

 • Utnytt tiden maksimalt
 • Kombiner det faglige og det sosiale
 • Fly tilbake fra København.
 • Båtreise èn vei Oslo - København i Standard 2-sengs innvendig med underkøyer.
 • Frokost.
 • Middagsbuffè.
 • 3 timer i møterom inkl. teknisk utstyr, kaffe, te, min.vann, frukt, småkaker og salt snacks
 • Shuttlebus Terminalen - Nørreport (Øster Voldgade 2c).
 • Fly København - Oslo, eller Oslo – København.

For konferansegjester og grupper serveres middagen i restaurantene Blue Riband eller 7 Seas. For mindre grupper er det også mulig å spise i Explorers Steakhouse eller Marco Polo restaurant.

Marco Polo Restaurant

Har man lyst på noe lekkert er Marco Polo det riktige valget. Restauranten er akkurat passe formell, og her møter det nordiske kjøkken det internasjonale kjøkken, og man kan nyte deilige retter tilberedt av sesongens råvarer.

Vinmenyen er allsidig, og man vil finne viner man normalt ikke ser på et vinkart. Restaurantens dyktige vinkelnere hjelper naturligvis gjerne med å finne akkurat den vinen som passer perfekt til middagen.

DFDS Seaways har ansatt den tidligere Michelin-kokken Søren Westh til å hjelpe på denne kulinariske reisen. I tillegg er Christian Mortensen, tidligere kjøkkensjef på Kul i Kødbyen og The Paul i Tivoli (hadde Michelin-stjerne i 7 år), ansatt som kjøkkensjef.

Kokkene og DFDS Seaways største drøm er en Michelin-stjerne, og vil se hvor nær de kan komme den.

Menyen blir inspirert av omgivelsene; det havet deltagerne seiler på og de omgivelsene de seiler forbi. Piggvaren og blekkspruten som blir servert kan derfor i prinsippet være fanget rett under båtene.

Forslag til meny på Pearl of Scandinavia:

 • Forrett: Skummet Hummer Cappuccino med pastinakk og lakserogn
 • Hovedrett: Ingefærsyltet and med rosenkålscrisp og frisk koriander eller dampet sjøtunge på bunn av ertegranulat, purreaske samt barbecuesaus tilsmakt  med bourbon
 • Dessert: Hvid sjokolademousse, kokosganache, broken litchigelé og marengs

Forslag til meny på Crown of Scandinavia

 • Forrett: Rimmet (marinert med salt og sukker) piggvartartar med purè av skorzonerot, snø av estragon, saltbakt og dehydrert kalvehjerte rørt med sprø panko (brødsmuler)
 • Mellomrett: Cesar salat anno 2018. Confiterte kyllinglår fra Rokkedal, sprø parmasan med ansjos, dehydrert creme fraiche, fermentert hvitløkspurè, rødløksmajones med sennep, pyntes med hjertesalt.
 • Hovedrett; Forsmak på grillsesongen. Grillet Svinebryst, med stekt andelever, lemoncurd, tomatisert svinesaus, stekte kålblader med vinaigrette og mandel/sesam, saltbakt syltet bete, pommes purè med syrnet fløte og spinatessens.
 • Dessert: Variasjon av grønt eple, syltet eple, karamellisert eple, tørket eple, sjokoladeposjert eple, brent hvid sjokolade og eplesorbet.

Konferanselokaler

DFDS Seaways har topp moderne konferanselokaler i ulike størrelser; alt fra grupperom med fantastisk havutsikt til store auditorier.

Pearl Seaways

På Pearl Seaways finnes alt fra 210 seters auditorium med storskjerm til grupperom med plass til 6 - 52 deltakere. Bordene kan settes opp på ulike måter, avhengig av behov for kommunikasjon under konferansen.

I konferanselobbyen finner vi kaffe, te og kald drikke til fri disposisjon. Her er også små sittegrupper og enkel adgang ut til dekket for vind i håret og frisk luft til tankene.

Crown Seaways

På Crown Seaways får vi alt fra 180 seters auditorium med storskjerm til grupperom med plass til 6 - 45 deltakere. Bordene kan settes opp på ulike måter, avhengig av behov for kommunikasjon under konferansen.

I lobbyen finnes følgende: Kaffe, te og mineralvann. Aviser. Trådløst nettverk. Sittegrupper. Resepsjon med konferanse-manager