Ledelse

Asplan Viak-sjefen Øyvind Mork vil rektruttere flere hundre nye frem mot 2020.

Vil rekruttere flere hundre nye medarbeidere

Publisert Sist oppdatert

2017 går inn i historien som et av Asplan Viaks beste år noensinne og 2018 startet bra. Nå vil et av landets største, tverrfaglige rådgivningsselskap bli enda større.

– Vi er en kompetansebedrift. Når vi leverer så solide resultater som vi gjør, er det naturlig at vi investerer i det som er vår viktigste ressurs: mennesker med kompetanse, sier administrerende direktør, Øyvind Mork.

I fjor økte vår omsetningen med ca. 8 % til NOK 1.133.mill. Resultatene og en ny selskapsstrategi danner et solid grunnlag for en storstilt rekrutteringssatsing frem mot 2020.

– I dag er vi tilstede med høy kompetanse på over 30 kontorer rundt om i hele landet. Vi har nå svært gode og realistiske forutsetninger for å styrke den lokale tilstedeværelsen betraktelig, mener Mork.

Samfunnsansvar

Resultater og suksess i rådgivningsbransjens skapes gjennom et tett samarbeid på alle nivåer.

– Vi vet at de beste og mest innovative faglige løsningene oppnås gjennom et tett, tverrfaglig samarbeid i prosjektene. Nærhet til kunder og marked er også avgjørende for en god resultatoppnåelse. Det er dette potensialet vi nå tar sikte på å hente ut, sier Mork.

Asplan Viaks er involvert i store samfunnsoppdrag. Hver dag bidrar rådgivningen fra våre medarbeidere til å forme samfunnet vi lever i.

– Høy kompetanse, smarte arbeidsprosesser, digital utvikling med en modig og engasjert kultur i kjernen, skal være vårt kjennemerke. På den måten vil vi fortsette å arbeide for en bærekraftig samfunnsutvikling.

Fremtidsoptimisme

Frem mot 2020 tar Asplan Viak sikte på å rekruttere flere hundre nye medarbeidere.

– Vi har hårete ambisjoner og går en svært spennende tid i møte. Men med de forutsetninger vi har som et stiftelses-eid selskap med solide resultater i ryggen, har jeg stor tro på at dette er realistiske mål, sier Øyvind Mork.

Asplan Viak

er et av Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet har i snart 60 år bistått med tverrfaglig rådgivning og analyser til offentlig og privat virksomhet. Vi har ca. 900 medarbeidere, fordelt på 31 kontorsteder. Virksomheten er organisert i to divisjoner: Plan og Arkitektur og Bygg og Infrastruktur. Asplan Viak er eiet av Stiftelsen Asplan.

Powered by Labrador CMS