Annonse
Konsernsjef Torben Sneve sa at alle finalistene holdt et imponerende nivå. Her sammen med sommerens konsernsjef August Németh Winther (25). Foto: The Adecco Group.
Karrieresteg

25-åringen fra Tromsø blir konsernsjef for Adecco i sommer

Han blir dermed sjef for 6.000 ansatte i sommer og får 100.000 i lønn. I alt viste over 5000 interesse for sommerjobben og rundt 1600 som søkte på stillingen.

Gjennom prosessen har alle de ti finalistene blitt grundig vurdert, skriver Adecco i en pressemelding.

– De har vært gjennom en tøff prosess som er grundigere enn mange ordinære topplederrekrutteringer, sier konsernsjef i Adecco, Torben Sneve.

Prosessen ble avsluttet med et fulldags assessmentsenter foran publikum og jury. Til slutt var det altså August Németh Winther som nådde helt til topps.

– Har hatt det som mål lenge

Konsernsjef Torben Sneve sa at alle finalistene holdt et imponerende nivå. Juryen er svært imponert over alle i topp ti. Han legger til at det var meget vanskelig å velge en vinner blant så mange dyktige talenter.

–  August er veldig ambisiøs, fremstår som moden og reflektert. Engasjert og opptatt av at alle skal lykkes, og å la andre rundt ham bli hørt. Opptatt av å dra alle i samme retning. Uredd.

Selv sier han dette etter kåringen: «Det føles helt fantastisk, har hatt det som et mål lenge, og gleder meg veldig til august».

I juryen sitter Siri Børsum, Leader of digital transformation i Google Norge, Nina Heir, Program Manager i Katapult Accelerator, Leif Feiring, nordisk direktør for Badenoch & Clark, Elham Binai, konserndirektør HR i Adecco og Torben Sneve, konsernsjef i Adecco.

Karrieresteg

Annonse

Karrieresteg

Annonse