Annonse
Partner Guri Størvold tar over som daglig leder i Zynk Foto: Ilja Hendel
Karrieresteg

Guri Størvold ny leder i Zynk

Det meldte Zynk i en pressemelding torsdag.

Størvold tar over stillingen etter Anniken Jebsen, som har jobbet i Zynk i åtte år, deriblant to og et halvt år som daglig leder. Jebsen går videre til Equinor, til en stilling som VP Brand Communications, og går inn i selskapets ledergruppe for kommunikasjon.

– Guri har unik kundetekke, et klokt hode og gode vurderingsevner, et stort hjerte for sine kolleger og en arbeidskapasitet ut over det vanlige, sier Claus Sonberg, styreleder i Zynk i pressemeldingen fra selskapet.

Størvold har vært ansatt i Zynk siden 2012. Hun har bakgrunn som statssekretær i Olje- og energidepartementet, Kommunaldepartementet og Samferdselsdepartementet, samt rådgiver for tre ulike partiledere i Senterpartiet.

– Anniken har vært en veldig god kollega og leder. Det er med stor ydmykhet jeg overtar stafettpinnen etter at et enstemmig partnerskap har ønsket meg i rollen. Jeg gleder meg til å få muligheten til å lede alle de flinke rådgiverne i årene fremover, og gjøre mitt for at Zynks gode utvikling fortsetter, sier Guri Størvold, påtroppende daglig leder i pressemeldingen.

 

Annonse
Annonse