Annonse
VMware kunngjør onsdag at Andy Stevens er ansatt som Country Manager og tiltrådte stillingen ved utgangen av mars. Foto: VMware.
Karrieresteg

Andy Stevens tar over ledelsen av VMware i Norge

VMware kunngjør onsdag at Andy Stevens er ansatt som Country Manager og tiltrådte stillingen ved utgangen av mars.

Stevens har bred ledererfaring fra internasjonalt næringsliv og kommer fra jobben som ansvarlig for markedsteknologi i Keyteq. Tidligere jobbet han i WeWork, der han var med og åpnet 15 nye kontorer i Sør-California, skriver selskapet i en pressemelding.

Nå har han flyttet til Oslo for å bli en del av teamet til VMware på Lysaker.

– Det siste året har jeg møtt mange forskjellige toppledere og sett hvilke behov de har i sine bedrifter. Da denne jobben ble utlyst, så jeg muligheten til å jobbe på tvers av forskjellige områder og bidra med nye perspektiver, sier Stevens.

Var på landslaget i vannpolo

Opprinnelig er han fra Orange County i California, der Stevens hadde en helt annen jobb før han gikk inn i teknologibransjen. Fra 2005 til 2014 var han på det amerikanske landslaget i vannpolo og deltok i syv forskjellige verdensmesterskap.

I forbindelse med den profesjonelle idrettskarrieren bodde han flere år i Europa og reiste hyppig mellom Italia, Kroatia, Montenegro, Serbia og Ungarn.

I Budapest møtte han omsider sin nå norske kone, som førte til at han flyttet til Bergen. Der har han de siste to årene jobbet i Keyteq, en Google-partner.

–  Innen IT er det veldig lett å gjøre det som er komfortabelt, men jeg prøver å gå litt lenger. Jeg er motivert over å bli en del av et selskap som konsekvent topper førsteplassen hos flere av Gartners kåringer. Nå både støtter vi og gir strategisk rådgivning til ledelsen hos noen av de største bedriftene i Norge og resten av verden, sier han.

Karrieresteg

Annonse

Karrieresteg

Annonse