Annonse
Guro Lindebjerg er ny norgessjef i Retriever.  Foto: Melisa Fajkovic
Karrieresteg

Guro Lindebjerg blir ny Norgessjef i Retriever

– Jeg er veldig glad for at Guro ville ta denne utfordringen. Hun har bevist gjennom flere år i Retriever at hun har det som skal til for å ta den norske virksomheten videre. Hun har noe som så unikt som en tydelig analytisk profil samtidig som hun er ekstremt kommersiell, og med stor arbeidskapasitet. Jeg gleder meg til å jobbe tett med Guro i årene som kommer, sier konsernsjef Robert Söderling i en melding

Retriever leverer analyse- og overvåkningstjenester til private og offentlige virksomheter i Norden.

De siste årene har selskapet blant annet satset på maskinlæring og bidratt i flere større forskningsprosjekter.

Retriever står blant annet bak FNI-indeksen, som gjennom et samarbeid med BI, beskriver og predikerer norsk BNP basert på innholdet i norske medier.

– Bakgrunnen Guro har fra å lede en av våre viktigste analysemiljøer passer som hånd i hanske med vår fremtidige vekststrategi. Hennes kompetanse vil også komme godt med i konsernledelsen, sier Söderling.

Starter neste uke

Guro Lindebjerg går inn i rollen allerede neste uke.

– Retriever er et spennende selskap med utrolig mange dyktige folk, og det er en glede å få være med å ta selskapet videre, sier Lindebjerg.

– Jeg skal gjøre mitt for at Retriever fortsetter å levere høy kvalitet i alt vi gjør, og at innsikten vi leverer gir verdi og grunnlag for bedre beslutninger ute hos våre kunder. Ved hjelp av våre teknologer og analytikere er jeg sikker på at vi også vil kunne levere helt ny innsikt, og besvare spørsmål som tidligere har stått ubesvart, legger hun til.

Retriever står også bak tjenesten Atekst/Mediearkivet, og eies av NTB og det svenske nyhetsbyrået TT.

Karrieresteg

Annonse

Karrieresteg

Annonse