Annonse
Lars Setsaa er ny leder for Telia Norges merkevarer OneCall og MyCall.  Foto: Telia Norge.
Karrieresteg

Ny leder for OneCall og MyCall

Lars Setsaa kommer fra stillingen som kommersiell direktør i Telia bedrift og har bred erfaring fra telekombransjen, med sterke resultater.

– Gjennom sin tid i Telia har Lars vist seg å være en svært dyktig leder, med et sterkt engasjement og stor kommersiell teft, samtidig som han hele veien har levert solide resultater, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Lars Setsaa har over 10 års erfaring fra telekombransjen med sterke resultater og prestasjoner.

Han har opparbeidet seg kunnskaper om forretningsstrategi, produkt- og tjenesteutvikling og salg.

Setsaa har jobbet i Telia Norge siden 2017, først som leder for produktutvikling i OneCall og MyCall og sist som kommersiell direktør i Telia bedrift.

Erfaring fra Telenor

Før han begynte i Telia hadde han flere ulike lederstillinger i Telenor, inkludert for det malaysiske datterselskapet Digi Telecommunications.

Setsaa har også jobbet som bedriftssekretær og strategianalytiker i fergeselskapet Color Line. Han er utdannet siviløkonom med spesialisering innen finans fra Norges Handelshøyskole.

– Jeg gleder meg veldig til å ta over denne spennende rollen. OneCall og MyCall er to veldig forskjellige merkevarer som begge har svært mange spennende muligheter i markedet fremover. Begge merkevarer har en lang og fascinerende historie og blant de dyktige medarbeiderne er det en sterk kultur og identitet som jeg ser frem til å være en del av igjen, sier Lars Setsaa, ny leder for OneCall og MyCall.

Lars Setsaa begynner i jobben 2. mars. Han tar over for Frode Elverum, som har vært konstituert leder for OneCall og MyCall etter at Pål Rune Kaalen ble utnevnt til leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Elverum fortsetter i sin tidligere stilling som leder for produktutvikling for de to merkevarene.

Karrieresteg

Annonse

Karrieresteg

Annonse