Annonse
Rune Hardersen er ny Norgessjef i GK. Foto: Redlnk
Karrieresteg

Rune Hardersen blir ny Norgessjef i GK

Hardersen vil inngå i GK Gruppens konsernledelse og rapportere til konsernsjef. Han tiltrer stillingen 1. mai og får kontorsted ved hovedkontoret på Ryen i Oslo.

– GK skal ut på en spennende reise framover, med tydelige mål om å ytterligere forsterke GK sitt bidrag til å løse utfordringene Norge og verden står overfor innenfor klima og bærekraft, sier påtroppende administrerende direktør Rune Hardersen.

–  Selv om det umiddelbare fokuset for alle er å navigere gjennom en krevende pandemisituasjon og de økonomiske etterdønningene av denne, ligger det store muligheter foran oss som vi skal jobbe hardt for å realisere.

Hardersen er utdannet sivilingeniør fra NTNU (2001), og har i tillegg en master i teknologiledelse fra samme sted (2009).

Han går til GK fra stillingen som leder for Akers start-up selskap Nordic MBS.

Han har lang og variert erfaring fra lederstillinger, rådgivning og styrearbeid, blant annet som administrerende direktør i ÅF Norge, hvor han også var en del av konsernledelsen i ÅF Gruppen.

GK i Norge har omtrent 2 200 medarbeidere og er, med en årsomsetning over 4 milliarder kroner, en ledende leverandør av teknikk i bygg i Norge.

Karrieresteg

Annonse

Karrieresteg

Annonse