Ledelse

Anita Krohn Traaseth har startet klesmerket Krohn.

Anita Krohn Traaseth | – Jeg har måttet lære meg alt fra A til Å i en ny bransje

– Å bevege seg mellom ulike bransjer, lære seg nye verdikjeder og fagkunnskap, tror jeg bare blir mer vanlig fremover, sier Anita Krohn Traaseth, som har lansert eget klesmerke.

Publisert Sist oppdatert

– For noen uker siden lanserte du klesmerket Krohn, med nettbutikk og fysisk utstillingslokale. Første antrekk er en suit; en drakt / dress for begge kjønn. Hva er konseptet?

– Først: Mitt kunnskapsområde er først og fremst innovasjon, teknologi og forretningsutvikling. Jeg har jobbet med ulike bransjer de siste 25 årene, fra tungindustri til maritim, finans, landbruk - og også mote. Å bevege seg mellom ulike bransjer, lære seg nye verdikjeder og fagkunnskap, tror jeg bare blir mer vanlig fremover.

– Krohn er et nytt, norsk klesmerke for suits og tilbehør. I tusenvis av timer har jeg gått i ulike suits, og burde ha forutsetninger til å mene noe om funksjonalitet, design og kvalitet. Jeg var sikker på at det var mulig å lage en klassisk dobbeltspent suit for begge kjønn, og at det å dele fakta og kunnskap kunne være kjernen i en litt annerledes kundeklubb. Krohn har et tydelig budskap: Det handler alltid om kompetanse og kunnskap i arbeidslivet, så fremtoning. I den rekkefølgen. Det spiller liten rolle hva du har på deg om du ikke kan det du driver med, står for noe, skaper noe, vil noe med kunnskapen og ansvaret du har. Her håper jeg at min avsendertroverdighet (gått veien fra trainee til toppleder) bidrar.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS