Ledelse

Bevegelser

Ny jobb og nye utfordringer

Publisert Sist oppdatert

Ny adm. Dir. for Avaya Norge

Tom Darell blir ny administrerende direktør for Avaya Norge. Darell kommer fra stillingen som partner i konsulentfirmaet Bene Agere. Før det var han Vice President i Ericsson og han har vært leder for Telekom- og mediavirksomheten til Capgemini i Norge. Darell har bred erfaring med salgsledelse, virksomhetsomstilling og organisasjonsutvikling.

«En hovedprioritet for meg er å bidra til å vokse Avaya’s forretning i Norge», sier Darell i en pressemelding.

Sjefredaktør i BT

Øyulf Hjertenes er plukket ut som ny sjefredaktør etter Gard Steiro, melder avisen i en pressemelding. Hjertenes er i dag utviklingsredaktør i BT hvor han blant annet har ansvar for utvikling- og strategiprosjekter. Han kom til BT i 2003 og har hatt en rekke stillinger i mediehuset. Han har vært både journalist, utgavesjef, nyhetsleder og redaksjonssjef. Siden 2015 har han vært stedfortreder for sjefredaktør.

Hjertenes har også erfaring som journalist fra Dagbladet, Bergensavisen og Firdaposten.

Webredaktør

Nina Farstad (41) er ansatt som webredaktør hos butikk-kjeden Nille, melder journalisten.no. Farstad kommer fra jobb som kommunikasjonsrådgiver i Coop Norges kommunikasjonsavdeling. Hun har også jobbet som journalist, redaksjonssjef og innholdsredaktør i Coops informasjonsavdeling. Tidligere har Farstad vært pr- og informasjonsansvarlig i Lille Vinkel Sko og har dessuten lang erfaring som journalist, både i NTB, Se og Hør og nrk.no. Hun starter i stillingen i oktober.

Til Nettavisen

Carina Alice Bredesen (32) er ny leder av sporstredaksjonen i Nettavisen, melder journalisten.no. Hun kommer fra TV 2s Senkveld, der hun er ansvarlig for å skaffe de beste sportsgjestene til Thomas og Harald. Hun har erfaring som sportsjournalist, og som blant annet frontsjef i Drammens Tidende og redaktør og vaktsjef i DittOslo (tidligere lokalavisene/Nordstrand Blad). Bredesen begynner i Nettavisen 1. november.

Konsernsjef for Anticimex

Olof Sand overlater stafettpinnen til Jarl Dahlfors (51) som konsernsjef for Anticimex, melder Anticimex i en pressemelding. Sand har sittet i stillingen i tre år.

Dahlfors tiltrer sin nye stilling i september 2015. Han kommer fra stillingen som konsernsjef i Loomis, som er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Ny leder i IKT-Norge

Heidi Austlid (38) er ansatt som ny administrerende direktør i IKT-Norge.

– Jeg er ydmyk og stolt over å ta fatt på lederrollen, og gleder meg til å lede interesseorganisasjonen for Norges fremtidsnæring, sier hun i en pressemelding.

Austlid har arbeidet i IKT-Norge i 7 år, og tiltrer stillingen som leder av IKT-næringens interesseorganisasjon fra 5. oktober. Hun overtar etter Per Morten Hoff (60), som har ledet IKT-Norge i 27 år.

Sjef for nyhets-avdelingen

Farid Ighoubah (36) er ansatt i en nyopprettet stilling under nyhetsredaktøren, som sjef for nyhetsavdelingen i Nettavisen. Det melder journalisten.no. Han har tidligere vært redaksjonsleder for iBergen og iOslo, og kom tilbake til Nettavisen som journalist i april i år. Han kom da fra produksjonsselskapet Mastiff, der han var med og laget TV 2-programmet Matkontrollen. Han har også erfaring fra nyhetsavdelingen i NRK.

Powered by Labrador CMS