Ledelse

Christopher M. Bjerke.

Bjerke ny leder for finans og økonomi i Gjensidigestiftelsen

Christopher M. Bjerke (51) er ansatt som ny leder av avdeling for finans og økonomi i Gjensidigestiftelsen.

Publisert Sist oppdatert

Bjerke kommer fra stillingen som assisterende finansdirektør i Veidekke.

Bjerke har lang erfaring fra store børsnoterte selskaper som Saga, Hydro og Veidekke. Han har også erfaring fra meglerbransjen, samt omfattende styreerfaring både som styreleder i flere datterselskaper av Veidekke, og som styremedlem i Pareto Asset Management.

– Med ansettelsen av Christopher M. Bjerke får vi en leder med bred erfaring og egenskaper som vil tilføre Gjensidigestiftelsen mye på flere områder, sier administrerende direktør Unn Dehlen i en pressemelding.

I Veidekke, hvor Bjerke har vært assisterende finansdirektør siden 2008, har han blant annet hatt ansvar for finansiering, finansielle investeringer, forvaltning av pensjonsmidler, OPS prosjekter, renteforretninger, valutahandler, betalingsformidling, aksjeprogrammet til ansatte, finansiell strategi og finansielle framskrivninger.

Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

– Jeg ser frem til å jobbe i Norges største stiftelse, og spille på lag med dyktige medarbeidere. Gavevirksomheten gjør at forvaltningsresultatene går til svært nyttige formål, og det inspirerer sier Bjerke som begynner i stillingen 1. oktober.

Powered by Labrador CMS