Ledelse

Som leder av en distribuert organisasjon, der medarbeiderne jobber fra tre ulike land, samler Vivaldi-sjef Jon von Tetzchner alle under et tak flere ganger i året. Da bor og jobber de sammen.

Bor sammen for å skape samhold

Gründeren bak Opera Software og Vivaldi, Jon von Tetzchner, har funnet en original løsning på samarbeidsutfordringer i distribuerte organisasjoner.

Publisert Sist oppdatert

Den internasjonale gründeren har fortalt om hvordan han jobber med nyskaping og utvikling, og har også advart mot synkronisering og misbruk av personopplysninger i Dagens Perspektiv de siste dagene.

I sin tid grunnla han Opera Software, som opplevde meget stor vekst, og ble den tredje mest brukte nettleseren på verdensmarkedet. Han forteller at han er en tilhenger av å bygge organisasjoner med flat organisasjonsstruktur. Men selv om disse fungerer best, er man avhengig av å trekke inn de rette personene i en organisasjon for virkelig å kunne treffe blink.

– I Opera ble vi for store, og etterhvert var det uunngåelig at ikke også vi ble hierarkiske. Likevel lyktes vi, siden vi klarte å få inn dyktige personer, sier han.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Dagens Perspektiv

Se våre tilbud

Dagens Perspektiv
Digitalt

Se våre tilbud

Powered by Labrador CMS