Ledelse

Eksperter: Strømsaken kan føre til at Sp forlater regjeringen

Når Sp ikke klarer å innfri overfor protestvelgerne, mens venstresiden ikke kjenner igjen Ap, blir situasjonen dramatisk for regjeringen. Men viktigst nå er strømprisene. Den saken kan gi regjeringskrise.

Publisert Sist oppdatert

­Etter åtte år med Erna Solberg var det mange som hadde store forventninger til at venstresiden i norsk politikk endelig skulle få «slippe til». Nå var det vanlige folks tur, het det seg.

Men etter et snaut år i regjeringskontorene, ser begeistringen blant «vanlige folk» ut til å ha stilnet betraktelig. Problemsakene kom raskt. Først ble det en ny runde med korona-innstramminger, så kom prissjokket på strøm og bensin. Det ble krig i Ukraina og Hadia Tajik, et av regjeringens sterkeste kort, måtte gå etter nok en pendlerbolig-sak. Som om ikke det var nok, måtte også forsvarsminister Odd Roger Enoksen trekke seg, etter at en gammel kvinnehistorie med metoo-spor så dagens lys.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS