Ledelse

Emilie Enger Mehl kan nå veldig langt, men Sps reverseringspolitikk hemmer henne

Emilie Enger Mehl er en maktpolitiker som kommer til å være med oss i mange år, mener retorikk-professor. Skal hun bli en suksess må hun begynne å se framover, mener tidligere leder i Politiets Fellesforbund.

Publisert Sist oppdatert

TV-stjerne, stortingsrepresentant, og historiens yngste justisminister. Om Emilie Enger Mehl kan man trygt bruke begrepet kometkarriere. Men også Enger Mehl har sine lederutfordringer. Noen av dem er svært konkrete, som pass-krise og domstolsreform. Andre har med hvordan hun selv framstår og om hun evner å stå opp for en ny og egen justispolitikk, eller om hun sittende fast med sitt eget partis hang til reversering og omkamp.

Dagens Perspektiv har ved hjelp av et knippe eksperter analysert justisminister Emilie Enger Mehl egenskaper, og konklusjonen er at vi står overfor et politisk stjerneskudd som kan være gull verdt for Senterpartiet – dersom de lar henne stå for noe annet enn reverseringspolitikk.

– Mehl kan nå veldig langt

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS