Ledelse

Horde produserer en ukentlig podcast til sine brukere. Her er Alf Gunnar Andersen (tv) i samtale med Daniel Furset, generalsekretær i Fintech.

En folkefinansiert folkebevegelse

Med en app som gir forbrukere oversikt over kredittgjeld, gir råd, finner den beste refinansieringsmuligheten og de beste tilbudene på lån, strøm, mobil og forsikring har Alf Gunnar Andersen (36) skapt det han kaller en folkebevegelse innen finans.

Publisert Sist oppdatert

Vi hjelper folk med å bli sjef i egen økonomi. Det startet med refinansiering av forbrukslån og kredittkort. Nå beveger vi oss videre til andre tjenester, sier gründeren. Han legger til at målet har vært å skape en markedsplass for de tjenester som påvirker folks privatøkonomi.

I 2018 etablerte Andersen selskapet Horde – som står bak appen med samme navn. Navnet speiler hva gründerselskapet ønsker å være; en horde av forbrukere. Han peker på at det er en informasjonsasymmetri mellom det den profesjonelle verdenen og det vanlige forbrukere vet.

– Vi ønsket å skape en plattform som setter deg i førersetet. Forbrukerne skal kunne lærer av hverandre. Det ville vi gjøre gjennom å bruke dataene som vi har tilgang til, til å vise hva de gjør riktig og hvor kan folk bli bedre, sier Andersen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS