Ledelse

Ole Gunnar Solskjær har fått en drømmestart som manager i Manchester United. Mange mener han bør få jobben på permanent basis.

Flaks og gamle kjente

På en måned har Manchester United gått fra å være et lag i oppløsning til en motstander de fleste frykter å møte. Er Ole Gunnar Solskjær en gudbenådet leder, eller har han bare hatt flaks?

Publisert Sist oppdatert

LEDERUTFORDRINGEN | Ole Gunnar Solskjær har fått en drømmestart som midlertidig trener for Manchester United.

Etter at han tok over for den meritterte Jose Mourinho 19. desember i fjor, har laget vunnet sju kamper av sju mulige. Siden Premier League ble opprettet har kun to managere startet sin karriere i den engelske toppdivisjonen like godt: Carlo Ancelotti (med Chelsea i 2009) og Pep Guardiola (med Manchester City i 2016).

– Det kan hende jeg om 10, 15 eller 20 år ser tilbake på slike ting. Men jeg bryr meg ikke om rekorder. Det har jeg aldri gjort. Men det føles selvsagt veldig bra å være en del av et lag som vinner så mye, sa Solskjær under pressekonferansen etter den seneste kampen mot Brighton, som laget hans vant 2-1.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS