Ledelse

Frank Kaspersen går fra Radisson til Quality Hotel.

Går til erkerivalen for å lede flaggskipet til Quality Hotel

Hotellkjeden henter Frank Kaspersen fra konkurrenten.

Publisert Sist oppdatert
  • KOMMER FRA: Radisson Blu Hotel Bodø (Hotelldirektør)

  • GÅR TIL: Quality Airport Hotel Gardermoen (Hotelldirektør)

  • TILTREDELSE:

Quality Hotel opplyser i en pressemelding at de mottok «enorm interesse» for stillingen som hotelldirektør på flaggskip-hotellet Quality Airport Hotel Gardermoen.

Valget falt på Kaspersen, som har tilbragt hele sin hotellkarriere hos konkurrenten Radisson. Der jobbet han seg opp fra resepsjonen til i ledelsen med stillinger som skiftleder, avdelingsleder, hotelldirektør og hotellsjef på Radisson Blu og Park Inn på Gardermoen. Han kommer senest fra stillingen som hotelldirektør på Radisson Blu Hotel Bodø.

– Gjennom intervjuprosessen har han vist sine kvaliteter i mange forskjellige arenaer, og med lang erfaring fra Radisson Blu på Gardermoen, har han stor kunnskap om markedet som vil gagne oss, sier Henrik Ståhl, Director of Operation, Quality Hotel Norge.

Kaspersen, som kommer fra Stokmarknes i Vesterålen, gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver i et nytt selskap. Han mener selskapet fremstår som et som tør å tenke annerledes, og trekker særlig fram selskapets standpunkt til Pride og aktive rolle som støttespiller for LGBTQ-rettigheter.

– Kanskje støter man noen fra seg, men det er verdiene som er viktige, og verdiene som bygger en familie, sier påtroppende hotelldirektør Kaspersen.

– Jeg håper å tilføre nordnorsk varme, et brennende engasjement, og en støttende stil som bygger opp under det som allerede er bra, og samtidig åpner opp nye dører, veier og muligheter på Jessheim, sier han.

Kaspersen tar over for Anne-Margrethe Tveit som er gått videre som hotelldirektør på Quality Hotel River Station i Drammen, som åpner november 2019.

Karrieresteg

Powered by Labrador CMS