Ledelse

Gisele Marchand er kåret til årets styremedlem.

Gisele Marchand er årets styremedlem

Haavind-sjef Gisele Marchand vinner prisen som årets styremedlem. Nå venter juryleder Diderik Schnitler å se henne som styreleder i et større selskap innen kort tid.

Publisert Sist oppdatert

– Marchand har bemerket seg i styrerommet over lang tid. Hun er ofte førende i strategispørsmål og har god oversikt over kontrollsiden i styrearbeidet. Videre er hun en uredd person, og åpen, trygg og er god til å involvere alle i kollegiet.Vi mener at Marchand er svært godt skikket til et krevende styrelederverv i et større selskap, sier juryleder Diderik Schnitler.

Nylig ble prisen Årets styremedlem – The Board Award – delt ut hos konsulentselskapet Bene Agere. Prisen er tett beslektet med Årets styreleder og begge prisene har som mål å løfte frem verdien av styrearbeid. Nå har en rekke næringslivstopper utpekt Marchand til å være styremedlemmet med størst potensiale for å bli best som styreleder.

– Gjennom intervjuer med juryen og meg avdekket Marchand en trygghet og vurderingsevne som imponerte oss. Hun la spesielt vekt på hvordan man kan få utnyttet den samlede styrekompetansen gjennom aktiv medvirkning dels gjennom komite arbeid og i plenum, sier Schnitler.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS