Ledelse

Slike tilbudsaviser har blitt digitalisert og skreddersydd av bedrifter som ShopGun og Mattilbud.

Gutteromsbedrift kjøper gutteromsbedrift

De har begge vokst seg store på å digitalisere tilbudsaviser for dagligvarebransjen. Nå kjøper danske ShopGun norske Mattilbud.

Publisert Sist oppdatert

Apputviklerne i Danmark og Norge startet opp bedriftene sine omtrent samtidig. På sine respektive gutterom utviklet de et tilbudsaviskonsept for dagligvarebransjen som har tatt av i begge land.

I dag blir appene til danske ShopGun og norske Mattilbud lastet ned av 1,3 millioner nordmenn. PostNord har ønsket å kjøpe tjenesten, men gründerne har ikke ønsket å selge.

Til slutt ble et samarbeid mellom tilbudsavis-appene uunngåelig. Siden 2016 har Christian Birch i ShopGun og Andreas Jørgensen i Mattilbud hatt samtaler om dette. De norske Mattilbud-gründerne har i dag andre jobber, og har sett tjenesten rulle og gå, uten behov for ytterligere markedsføringsinnsats. En gullkalv for den rette bedriften som ønsker å ta tjenesten videre.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS