Ledelse

– Helsebyråd bedt om å søke i Konkurransetilsynet

Helsebyråd Christine B. Meyer (H) i Bergen skal ha blitt bedt om å søke stillingen som ny direktør i Konkurransetilsynet.

Publisert Sist oppdatert

Søknadsfristen til stillingen som direktør for Konkurransetilsynet gikk ut 25. november. Mandag kveld ble søkerlisten offentliggjort av Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet.

I tillegg til Meyer står følgende navn på lista: kommunalsjef/assisterende rådmann Øyvind Haga fra Samnanger, avdelingsleder Hege Sæhle Samland fra Kvam, internasjonal koordinator Nicholas Sayer fra Bergen, direktør Jostein Skaar fra Bergen og utredningsleder Kjell J. Sunnevåg fra Bergen.

Både bt.no og BA.no skriver at helsebyråden i Bergen, Christine B. Meyer, har informert gruppelederne i bystyret om at hun har søkt stillingen.

– Jeg har ikke fått ny jobb, det er det viktig for meg å presisere. Jeg har fått henvendelse fra et rekrutteringsbyrå som oppfordret meg til å søke, og dersom jeg får stillingen, vil jeg gå av som byråd. Men jeg vil ikke forskuttere regjeringens behandling av denne saken, sier hun til BA.

Den nye direktøren i Konkurransetilsynet er ventet å bli utnevnt i statsråd før jul. Dagens direktør er Knut Eggum Johansen (65). (©NTB)

Powered by Labrador CMS