Ledelse

Kjetil Rekdal og Ole Gunnar Solskjær kan dra veksler på hverandre, mener førstnevnte.

Hjelper hverandre ut av sumpen

Kjetil Rekdal og Ole Gunnar Solskjær diskuterer sammen hvordan de skal komme ut av krisen.

Publisert Sist oppdatert

De var romkamerater da de spilte sammen på det norske landslaget, Kjetil Rekdal og Ole Gunnar Solskjær. Nå leder de hver sin toppklubb: Vålerenga og Molde.

I hvert fall mente ekspertene at klubbene kom til å kjempe i toppen. Etter fire serierunder tapetsere de to lagene imidlertid bunnen av tabellen. Vålerenga har vunnet én kamp, Molde har tapt alle fire.

– Vi har pratet en god del om situasjonen, Ole Gunnar og jeg. Vi hadde en lengre prat på lørdagskvelden, og vi hadde en diskusjon også i dag. Jeg tror nok vi tåler greit det som skjer, men vi er jo skuffet over resultatene våre. Vi sitter jo med ansvaret, og kan ikke stikke og gjemme oss, sier Rekdal til VG.

Rekdal mener de to fotballikonene kan dra veksler på hverandre, og at de diskuterer fotball hver gang de snakkes. Samtidig er de klare på at de er konkurrenter, så det er ikke snakk om konkrete hjelpetiltak overfor hverandre.

– Generelt sett kan det være godt å ha noen å snakke med, sier Rekdal, og forteller at det også blir rom for litt galgenhumor når de snakker sammen.

– Jeg kan nok garantere at vi begge kommer ut av dette, sier Rekdal til VG.

Powered by Labrador CMS