Ledelse

– Jeg har fått helsen min tilbake, sier Geir Torgersen. Samboer Anne Cathrine har gitt ham god støtte underveis i vektnedgangen.

– Jeg er blitt en bedre leder etter at jeg endret ­livsstil

Geir Torgersen veide 155 kilo og hadde fått diabetes type 2 og skyhøyt blodtrykk. Så tok han tak i livet sitt. – I dag har jeg en helt annen arbeidskapasitet, og jeg har ikke lenger dårlig selvbilde rundt min egen kropp, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Da han var på sitt tyngste, slet Geir Torgersen (55) med selvbildet. Som næringslivsledere flest står han ofte foran store forsamlinger. Før var det en plaget mann som skulle inspirere andre ledere fra podiet.

– Tidligere følte jeg på skam, siden sterk overvekt ofte forbindes med manglende viljestyrke. Man starter på minussiden når det kommer til førsteinntrykket. Det å slippe å tenke slik om seg selv, har vært godt for den mentale helsen. Jeg har ikke lenger dårlig selvbilde rundt min egen kropp, sier han.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS