Ledelse

Leder i Fellesforbundet Jørn Eggum, lanseres som ny lederkandidat som LO-sjef etter kongressen i 2025. Selv vet han ikke om han ønsker å stille.

Jørn Eggum foreslås som ny LO-leder fra 2025

Fellesforbundets leder Jørn Eggum spilles inn som aktuell kandidat til å overta som LO-sjef i 2025. Eggum selv vet ikke om han vil ta jobben.

Publisert Sist oppdatert

Fellesforbundets Steinar Krogstad går inn som nestleder i LO fram til kongressen i 2025. Da mener han at Eggum bør overta som LO-sjef, skriver Klassekampen.

På årets kongress vil Fellesforbundet stille seg bak at Peggy Hessen Følsvik fortsetter som leder. Hun ønsker selv å fortsette i en ny periode. Samtidig går Krogstad inn som nestleder, men han ønsker kun å fortsette fram til 2025.

– Jeg tror vi ser for oss et visst generasjonsskifte i LO-ledelsen i 2025. Jeg ser for meg at jeg tar en periode i LO nå, så får det framtidige lederskiftet foregå i neste periode, sier Krogstad, som legger til at han mener Jørn Eggum vil være en god leder for LO.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS