Ledelse

– Det Bent Høie ble flink til etter hvert, var å framstå som sikker selv om situasjonen var usikker, sier professor i retorikk Jens Elmelund Kjeldsen.

Kjerkol må bli mer sikker også når det er usikkert

Professor i retorikk ved Universitetet i Bergen, Jens Elmelund Kjeldsen, mener Ingvild Kjerkols største utfordring er å framstå som mer sikker, selv når situasjonen er usikker.

Publisert Sist oppdatert

− Jeg har ikke hatt anledning til å studere Kjerkol veldig nøye i hennes nye rolle, men jeg kjenner henne som en stabil og dyktig politiker. Hun har alltid visst hva hun skal si, selv når situasjonen har vært uoversiktlig, framhever Kjeldsen.

Men nå er koronasituasjonen igjen preget av usikkerhet. Og helseministeren er ny på posten. Det merkes noen ganger, mener professoren.

− Det Bent Høie ble flink til etter hvert, var å framstå som sikker selv om situasjonen var usikker. Det samme ser vi at ekspertene fra FHI og Helsedirektoratet også har lært seg, sier Kjeldsen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS