Ledelse

Trine Strømsnes blir ny administrerende direktør i Cisco Norge.

Klatrer til topps i teknologigiganten Cisco

Trine Strømsnes blir ny administrerende direktør i Cisco Norge.

Publisert Sist oppdatert

Strømsnes har vært fungerende administrerende direktør siden januar, da det ble kjent at Sven Størmer Thaulow sluttet i jobben for å bli som data- og teknologidirektør i Schibsted.

25. mars ble Strømsnes selskapets nye leder på permanent basis.

Og hun kjenner bedriften godt, etter til sammen 18 år i ulike posisjoner i selskapet. Før hun ble tilsatt i stillingen som fungerende administrerende direktør var hun COO i Cisco Norge. Hun har også vært leder for Ciscos forretningsutvikling innen helse i Europa, Midtøsten og Afrika.

Strømsnes har flere ganger blitt trukket frem som en av Norges fremste IT-kvinner.

– For å utvikle morgendagens løsninger, må vi fokusere enda mer på verdien vår teknologi gir. Vi skal ikke bare selge teknologi som et produkt, men vi skal selge tjenester som skaper verdi for våre partnere og kunder, sier hun i en pressemelding.

Ciscos visepresident i Nord-Europa, Niklas Andersson, er glad for at Strømsnes har takket ja til å bli selskapets nye norgessjef.

– Trine har gjennom flere år i Cisco vist meget solide lederegenskaper, og sammen med hennes teknologiske innsikt var det ikke et vanskelig valg å utnevne henne til administrerende direktør for Cisco Norge, sier han ifølge pressemeldingen.

Karrieresteg

Powered by Labrador CMS