Ledelse

– Bedriftene sitter ikke stille, de jobber beinhardt og omstiller seg for å dra bedriften gjennom krisen. De er helt nød til å innovere for å overleve, sier administrerende direktør Ivar Horneland Kristensen i Virke

Koronakrisen har fått 3 av 4 bedrifter til å fornye seg

Jo hardere rammet bedriftene er av pandemien, jo mer innovasjon har de satt i gang, viser nye tall fra Norges Handelshøyskole.

Publisert Sist oppdatert

76 prosent av norske bedrifter har drevet innovasjon som følge av koronakrisen. Det viser helt ferske tall fra Norges Handelshøyskole (NHH).

Undersøkelsen ble gjort blant 1400 norske bedriftsledere begynnelsen av desember, kort tid etter at regjeringen foretok nye innstramninger i tiltakene mot pandemien.

– Dette er vesentlig høyere tall enn vi ser under normale omstendigheter, forteller professor Bram Timmermans ved NHH, som har gjennomført undersøkelsen sammen med professor Lasse B. Lien.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS