Ledelse

Leder for Akademikerne Knut Aarbakke under NHOs årskonferanse i Oslo Spektrum. Nå blir han en del av NHO-teamet, som direktør for NHO Sjøfart.

Leder for Akademikerne går til andre siden av bordet

Blir direktør i NHO.

Publisert Sist oppdatert

Etter åtte år som leder for arbeidstakerorganisasjonen Akademikerne har Knut Aarbakke sagt opp sin stilling med umiddelbar virkning. Han har takket ja til stillingen som administrerende direktør i NHO Sjøfart, og vil tiltre denne 1. oktober.

– På vegne av styret og medlemsforeningene vil jeg få takke Aarbakke for den jobben han har gjort som leder de siste åtte årene, og ønske ham lykke til videre, sier nestleder Marit Hermansen, som nå konstitueres som leder for organisasjonen.

Akademikerne har rådsmøte 27. oktober, og skal da velge ny leder. I utgangspunktet skulle Aarbakke sitte som leder frem til møtet, men siden han går over i en sentral posisjon på arbeidsgiversiden er det «naturlig å løse ham fra vervet som leder for Akademikerne allerede nå,» sier Hermansen i en pressemelding.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS