Ledelse
Da Ole Gunnar Solskjær (t.v) kom inn som trener i Molde første gang, ble mange detaljer endret. Garderoben ble bygd om, klubben ansatte en kokk, det ble stilt nye krav til kosthold, livsstil og innsats på trening. Molde vant serien det året. T.h. Daniel Berg Hestad tar med seg lærdommen i sin nye trenerkarriere.
NTB-scanpix.
Mikroledelse: Solskjær tok tak i detaljene
Da Ole Gunnar Solskjær først ankom Molde fotballklubb som trener, måtte spillerne forholde seg til et helt nytt regime.
Blant annet skulle måltidene spises sammen, og maten ble laget av en håndplukket klubbkokk. Mangeårig MFK-kaptein Daniel Berg Hestad mener detaljstyring er helt nødvendig for å lykkes – men det bør ikke prates for mye, advarer han.
Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd
99,- 750,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd
2835,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd
1,- 205,-
KJØP
Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd
2400,-
KJØP
Nylige artikler
Fredsprisvinneren vant folkets hjerter – tross alt
Ny vurdering av pendlerfradrag kan gi penger tilbake
Dette er Høyre-trioens distriktsalibi: Odelsgutt fra bøgda
Slik skal Norge gjøre seg mer attraktivt
Chile kan få sin mest høyreorienterte president siden Pinochet
Mest leste artikler
Økende arbeidsledighet blant unge: Er arbeidslivet tilpasset Gen Z?
Slakter eget slagord
Historisk vedtak: FN-konvensjon for funksjonshemmede innlemmes i norsk lov
Ole Gustav Gjekstad: Ny landslagssjef med fokus på individuell teknikk
Frank Gran om omkamper i kunnskapsorganisasjoner: Forståelse og ledelse