Ledelse

Professor Jan Grund (innfelt) mener Invild Kjerkol gjør lurt i å finne sitt eget "politiske prosjekt". På den måten kan hun bli husket for noe mer enn som nok en 'koronaminister'.

Møter seg selv i døra

Når helseminister Ingvild Kjerkol nå får kritikk fra Høyre for koronahåndteringen, så møter hun seg selv i døra på et vis, mener professor. I opposisjon var Kjerkol selv blant de skarpeste kritikerne.

Publisert Sist oppdatert

− Dette er en svært vanskelig situasjon å håndtere. Det er ikke noe lett jobb Ingvild Kjerkol har fått, sier professor emeritus i helseledelse Jan Grund.

Ifølge Grund møter Kjerkol seg på et vis seg selv i døra etter at regjeringskontorene skiftet politisk farge.

− Jeg synes Høyre har vært for aggressive i sin kritikk av Kjerkol og regjeringens koronahåndtering. Men både Kjerkol og Støre kom jo selv med ganske krass kritikk av når de satt i opposisjon. Og det er vel dessverre noe av opposisjonens vesen. At man skal kritisere, sier Grundt.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS