Ledelse

Oppdagelsesreisende i nye kulturer

BI–professor sammenlikner norske ledere som skal lede i nye kulturer med Nansen i sin siste bok. Nå blir boken hans satt under lupen.

Publisert Sist oppdatert

I sin bok, En kultur kalt ledelse, problematiserer BI–professor Jan Ketil Arnulf blant annet begrepet ledelse – og spesielt at begrepet ikke har noen klar definisjon. I boken henvender han seg til ledere på oppdrag i utlandet og ledere som skal lede i en ny kontekst.

20. juni blir Arnulfs bok satt under lupen på BI i Oslo. Da skal også kritiske røster slippe til, i et bokbad arrangert av Akademiet for ledelsesfilosofi. Tidligere leder for Solstrandprogrammet, Per Tronsmo, som også har vært stabsdirektør i Utdanningsdirektoratet, er én av dem som vil komme med kritiske refleksjoner. Han er også ansvarlig for den nasjonale ledelsessatsingen.

I en samtale med Roald Numme vil Arnulf forklare, fortelle og redegjøre for boken. Andre deltakere på bokbadet er Tirill Rustand Halvorsen fra tankesmien Agenda, forfatter av rapporten «Den norske lederen».

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS