Ledelse

Tidligere Ap-politiker Saera Khan blir ny leder for Innobørs.

Saera Khan leder for gründermiljø

Tidligere stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, Saera Khan, blir ny leder for Innobørs – en virtuell møteplass mellom gründere og investorer.

Publisert Sist oppdatert

Innobørs ble lansert på i 2014, og er en digital møteplass for gründere og tidligfase-investorer, sikriver nettstedet 3IN.

– I løpet av det siste året har over 50 grunderteam registrert ideene sine her, og mer enn 1200 tidlig fase investorer har gjennomgått ideene, sier Innobørs-sjef Truls Berg – som nå vil ta en mer passiv rolle som styreformann i selskapet etter at Kahn går inn som leder.

– I Norge har man altfor lenge begrenset innovasjonspolitikk til tradisjonelle, offentlige innovasjonstiltak, og har vært for lite åpen for private initiativ og privat kapital. Nå pågår det heldigvis et skifte i den politiske debatten, om at alle må delta sammen i denne dugnaden: både det offentlige, men også private aktører, sier Khanm til 3IN.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS