Ledelse

Ny direktør for Sørlandets kunstmuseum (SKMU), Reidar Fuglestad.

– Skal bli ledende i Norden

Kommersiell teft og nytenkning skal bidra til at Sørlandets kunstmuseum (SKMU) blir ledende i Norden. At den nyansatte sjefen, Reidar Fuglestad, kommer fra en sjefsjobben i Dyreparken er bare en fordel, mener museumsstyret.

Publisert Sist oppdatert

Reidar Fuglestads utradisjonelle og nyskapende evner blir trukket frem som en styrke for SKMU, til tross for at han ikke har kunstfaglig kompetanse. Tvert imot var forretningssansen og lederegenskapene hans avgjørende for at han fikk jobben.

– Fuglestad er en av landets dyktigste ledere innen destinasjonsutvikling, bygget på tett samspill mellom kultur, reiseliv og øvrig næringsliv. Han har skapt fremragende resultater for Dyreparken, ved hjelp av solide lederegenskaper, kommersiell teft og en sterk vilje til nytenkning og satsing på digitalisering og kunnskapsformidling, sier styreleder i SKMU, Jan Vincents Johannessen i en pressemelding.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnenter gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS